Trešdiena 25. Aprīlis / 2018

Sākusies pieteikšanās dalībai Jelgavas pilsētas svētku tirdziņā

Jelgavas pilsētas svētki katru gadu ir viens no gaidītākajiem un ievērojamākajiem pasākumiem pilsētā, kas šogad norisināsies no 25.–27. maijam. Pulcējot pilsētas iedzīvotājus un viesus pilsētas 753. dzimšanas dienas svinībām zem devīzes “Mēs esam Jelgava”, 26. maijā no pulksten 10.00 – 17.00 skvērā aiz Kultūras nama, tradicionāli notiks svētku tirdziņš, kam tirgotāji, ēdinātāji un izklaidējošu aktivitāšu organizatori tiek laipni aicināti pieteikties līdz 14. maijam.

Dalībai svētkos tiek aicināti amatnieku izstrādājumu un pārtikas produktu tirgotāji, lai sniegtu iespēju pilsētas iedzīvotājiem un viesiem iegādāties Jelgavas pilsētu prezentējošus suvenīrus un augstvērtīgus latviešu un lietuviešu tradicionālās amatniecības izstrādājumus un amatnieku darinājumus, kuros apvienota amatu prasme, tehnoloģiju attīstība un mūsdienīgs dizains, kā arī tradicionālus, inovatīvus produktus.

Tāpat tiek aicināti pieteikties arī ēdinātāji, kas varēs darboties trīs dažādos sektoros – Hercoga Jēkaba laukumā no 25. maija pulksten 17 līdz 26. maija pulksten 2.30 un 26. maijā no pulksten 11 līdz 27. maija pulksten 2.30; Uzvaras parkā 26. maijā no pulksten 14 līdz 27. maija pulksten; kā arī Pils saliņā 27. maijā no pulksten 13 līdz 19.

Tiem interesentiem, kuri vēlas piedalīties Jelgavas pilsētas svētkos, veikt sabiedriskās ēdināšanas – izbraukumu kafejnīcas pakalpojumus vai organizēt izklaidējošas aktivitātes, jāiesniedz aizpildīta pieteikuma veidlapa JPPI “Kultūra” festivālu mājaslapā. Pirms pieteikšanās, lūdzam izlasīt arī nolikumu.

Satiksimies Jelgavā un svinēsim svētkus kopā!


Pasākuma apmeklētājs piekrīt, ka var tikt filmēts un fotografēts. Uzņemtais materiāls var tikt translēts, reproducēts un izplatīts bez ierobežojuma.”

Izstrādātājs: SOFTIKOM